Politica de confidențialitate si date cu caracter personal (GDPR)

 

CINE SUNTEM?

Suntem S.C. BIZON COM IMPORT EXPORT S.R.L. In aceasta informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

 • "noi” inseamna SC. BIZON COM IMPORT EXPORT;
 • "terta parte" inseamna altcineva decat noi sau dvs.;

Sediul nostru social este situat la adresa Lipscani nr. 41, Sector 3, Bucuresti, Romania. Suntem inregistrati in Romania sub nr. J40/14607/1991 cu numele BIZON COM IMPORT EXPORT S.R.L.

Numarul nostru de telefon fix este : 021.315.54.10, mobil: 0723.310.862 sau ne puteti trimite un e-mail folosind adresa pantofibizon@gmail.com.

 

SCOPUL ȘI MOTIVUL PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Toate datele tale personale vor fi folosite de S.C. BIZON COM IMPORT EXPORT S.R.L. exclusiv în scopul declarat al acestui site: magazin online. Informațiile din formularul tău de comandă vor fi folosite pentru a trimite confirmarea comenzilor sau promoții. S.C. BIZON COM IMORT EXPORT S.R.L., operator al site-ului www.pantofi-bizon.ro, nu va face publice și nu va vinde bazele de date conținând informații referitoare la datele cu caracter personal ale clienților săi.

Folosim datele personale pe care le colectăm de la tine atunci când vizitezi site-ul nostru de internet, www.pantofi-bizon.ro, pentru a monitoriza traficul și pentru a îmbunătăți conținutul site-ului. Ne bazăm această activitate de prelucrare a datelor asupra interesului nostru legitim de a asigura funcționarea corectă a site-ului nostru de internet, precum și îmbunătățirea acestuia.

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 

Pentru prestarea serviciului nostru:

 • Pentru prelucrarea produselor si serviciilor pe care le-ati achizitionat de la noi, precum si pentru a va tine la curent cu evolutia comenzii dvs.;
 • Pentru a va furniza produsele sau serviciile relevante. Aceasta include alte servicii care nu sunt incluse in contractul cu dvs., servicii care utilizeaza informatii despre locatia dvs., precum si pentru a va contacta cu mesaje privind modificari ale produselor sau serviciilor.

 

Facturare si relatii cu clientii:

 • Pentru a va factura si livra produsele si serviciile noastre;
 • Pentru a va contacta in cazul in care datele de facturare pe care ni le-ati furnizat sunt eronate sau incomplete;
 • Pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari pe care le puteti avea in legatura cu produsele sau serviciile noastre.

 

Mesaje privind serviciile:

 • Va vom contacta cu mesaje ale serviciului de relatii cu clientii pentru a va furniza informatii la zi in legatura cu produsele si serviciile noastre, de exemplu, confirmare comenzi, confirmare livrare, solutionare cazuri de service, etc..
 • BIZON COM IMPORT EXPORT S.R.L. utilizeaza date cu caracter personal cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, parola, numarul de telefon mobil si istoricul comenzilor pentru a putea face cele mentionate mai sus.

 

Pentru îmbunătățirea serviciilor pe care vi le oferim

Administrarea site-ului nostru si înțelegerea modului de utilizare a site-ului:

 • Pentru protecția site-ului nostru si gestionarea volumului de trafic si alte utilizări ale acestuia. De exemplu, identificam perioadele de vârf ale utilizării, pentru a încerca sa ne asiguram ca acestea pot face fata volumului la momentele respective;
 • Pentru înțelegerea modului de utilizare a site-ului, produselor si serviciilor noastre. Astfel putem urmări sa analizam, sa dezvoltam si să îmbunătățim aceste site-ului, produse si servicii, sa dezvoltam produse si servicii mai interesante si mai relevante, precum si sa personalizam produsele si serviciile noastre.

 

Marketing si individualizarea serviciilor pe care vi le oferim:

 • In calitate de client al nostru, daca v-ati dat consimtamantul, va vom tine la curent in general cu privire la noile produse si servicii, va vom trimite buletine informative, va vom invita sa participati la un studiu sau va vom informa cu privire la oferte, promotii, trageri la sorti sau competitii.
 • Daca ne-ati dat permisiunea, va vom contacta si pentru a va aduce la cunostinta produsele si serviciile noastre, daca nu optati sa renuntati la primirea unor astfel de mesaje de marketing din partea noastra;
 • Va putem contacta prin curierat rapid online sau telefonic. Va vom putea contacta prin intermediul partenerilor nostri, insa acestia vor fi autorizati sa prelucreze datele Dvs. personale numai in numele BIZON COM IMPORT EXPORT S.R.L. si in conformitate cu politicile noastre;

 

Crearea de profiluri:

 • In unele situatii va fi necesar sa va intocmim profilul, in scopuri de prevenire a fraudelor si securitate.

 

Prevenirea fraudelor si securitate:

 • Vom prelucra datele cu privire la traficul dvs. in scopuri de protectie anti-frauda si detectare a fraudelor, pentru protejarea site-ului nostru .

 

Modalitatea in care facem schimb de date cu caracter personal:

Daca este cazul, facem schimb de informatii referitoare la dvs. cu:

 • Parteneri sau agenti implicati in livrarea produselor si serviciilor pe care le-ati comandat sau utilizat;
 • Societati contractate sa presteze servicii pentru sau in numele BIZON COM IMPORT S.R.L.
 • Agentii de colectare a datoriilor sau alte organizatii de recuperare a datoriilor;
 • Agentii de aplicare a legii, organe guvernamentale, organizatii de reglementare, instante sau alte autoritati publice daca avem aceasta obligatie legala sau suntem autorizati prin lege;
 • O terta parte sau un organ, atunci cand dezvaluirea respectiva este necesara pentru indeplinirea oricarei legi aplicabile sau a altei cerinte legale sau de reglementare;
 • Terte parti pentru promotii comune cu acea tetra. Acestea vor raspunde pentru conformarea lor cu legile aplicabile privind protectia datelor;

 

Managementul fraudelor si aplicarea legii:

 • Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele clientilor nostrii
 • De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatii. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea si in baza unei evaluari exhaustive a tuturor cerintelor legale.

 

Durata de pastrare a datelor dvs. cu caracter personal:

 • In mod normal, vom stoca informatiile Dvs. atata timp cat aveti un cont pe site-ul www.pantofi-bizon.ro
 • Puteti sa ne solicitati stergerea contului Dvs. oricand, iar noi vom da curs acestor solicitari, sub rezerva stocarii ulterioare doar a informatiilor strict necesare din punct de vedere legal si al interesului nostru legitim.

 

Pastrarea in siguranta a datelor dvs. cu caracter personal:

 • Avem echipe de securitate specializate care analizeaza si imbunatatesc in mod constant masurile pe care le-am adoptat pentru protectia datelor dvs. cu caracter personal impotriva oricarui acces neautorizat, pierdere accidentala, dezvaluire sau distrugere.
 • Comunicarile prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure daca nu sunt criptate. Comunicarile dvs. pot traversa mai multe tari inainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului.
 • Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu tine de controlul nostru.
 • Nu va vom cere niciodata sa ne comunicati informatiile dvs. sigure, personale sau privind contul, printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Raspundeti pentru pastrarea in siguranta a informatiilor personale si privind contul si pentru necomunicarea acestora catre alte persoane.
 • Puteti alege sa dezvaluiti datele dvs. in anumite moduri cum ar fi plug-in-urile retelelor de socializare (inclusiv cele oferite de Google, Facebook, Twitter si Pinterest) sau utilizand servicii ale tertelor parti care va permit sa postati public analize sau alte informatii, iar o terta parte ar putea utiliza informatiile respective.
 • Plug-in-urile retelelor de socializare si aplicatiile de socializare sunt operate chiar de reteaua de socializare si respecta conditiile de utilizare si politicile acelor retele privind protectia datelor si cookie-urile. Trebuie sa va asigurati ca aveti cunostinta de acestea.

 

  DREPTURILE TALE:

   

   • Dreptul de acces: înseamnă că ai dreptul de a obține o confirmare din partea noastră că prelucrăm sau nu datele cu caracter personal care te privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la informații privind modalitatea în care sunt prelucrate datele.

    

   • Dreptul la rectificare: se referă la corectarea, fară întârzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicată fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

    

   • Dreptul de a șterge: înseamnă că ai dreptul de a solicita să iți ștergem datele cu caracter personal, fară întârzieri nejustificate, în cazul în care se aplică unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; iți retragi consimțământul și nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale.

    

   • Dreptul de a obiecta: iți permite să te opui prelucrării în continuare a datelor personale în condițiile și limitele stabilite de lege. De asemenea, poți să te opui primirii de mesaje comerciale personalizate din partea noastră, folosind linkul „dezabonare” (unsubscribe) din subsolul fiecărui e-mail comercial.

    

   Suntem bucuroși să te asigurăm de exercitarea acestor drepturi. Poți să îți exerciți drepturile menționate mai sus depunând o solicitare prin email la: pantofibizon@gmail.com sau în scris la S.C BIZON COM IMPORT EXPORT S.R.L., Vulcan Value Centre (Galeria Carrefour ), Strada Mihail Sebastian 88B, Sector 5, 050784, București.