Cum comand?

Pentru a comanda un produs este necesar să fii înregistrat. Apasă pe Creează cont, completează datele din formular și asigură-te că aceste date sunt corecte. Vei primi prin e-mail confirmarea creării contului de client. Odată activat contul te poți loga pe site cu numele și parola stabilite in pasul anterior.
Recomandarea noastră este să folosești o adresă de e-mail valabilă. Pe această adresă de e-mail vei primi notificări despre statusul comenzilor. Dacă dorești să modifici adresa de livrare sau să adaugi o nouă adresă, ai această opțiune in pagina “Contul meu”.

Pentru a plasa un produs in coșul de cumpărături e necesar ca mai intâi să alegi modelul, cantitatea si mărimea dorită a pantofului. Odată ales produsul, apasă butonul Adaugă in coș, dupa care vei primi o notificare de tipul “Vezi coșul - Finalizează comanda”.
In pagina “Coșului de cumpărături” poți vizualiza și modifica produsele adăugate dar și costul final al comenzii. Toate prețurile au TVA inclus.
De fiecare dată veți fi sunat de un operator de al nostru pentru confirmarea comenzii. Comanda lansată si produsul cumpărat reprezintă acceptul cumpărătorului fața de toate condițiile si termenii de utilizare ai site-ului.

Stocul nu se actualizează in timp real, astfel că poate apărea situația in care un produs afișat să nu mai fie disponibil. În cazul in care ați finalizat comanda, iar produsul se dovedește a nu se mai afla in stoc , veți fi contactat in cel mai scurt timp.