Retur și schimb

Potrivit dispozițiilor OUG 34/2014 privind protecția consumatorului la încheierea și executarea contractelor la distanță: "Consumatorul are dreptul să notifice in scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului".

  Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de către cumpărător.

  Orice produs pe care îl veți returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie să fie însoțit de toate etichetele si ambalajele originale (legea 249/2015, art. 16(8)). Vă rugăm să folosiți un ambalaj protector pentru expediție, dacă se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgâriat, deteriorat, dacă nu are etichetele intacte ori dacă ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzură.

  Produsul pe care doriți să-l returnați trebuie trimis către noi printr-un serviciu de curierat organizat si achitat de dvs. (în afara de Poșta Română), la adresa: Magazin Bizon, Vulcan Value Centre (Galeria Carrefour), Strada Mihail Sebastian 88B, Sector 5, 050784, București.

  Returul nu poate fi efectuat in magazin.

  Vă vom înapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar în contul IBAN specificat de dvs. printr-un email la adresa pantofibizon@gmail.com. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de când produsul returnat a ajuns la adresa specificată mai sus.

   În cazul în care doriți să returnați produsul, și să vă fie trimis în schimb altă mărime, model, etc, pentru această a doua livrare se va percepe o taxă de transport de 10 lei.

    Produsul pe care doriți să-l schimbați trebuie trimis către noi printr-un serviciu de curierat organizat si achitat de dvs. (în afara de Poșta Română), la adresa: Magazin Bizon, Vulcan Value Centre (Galeria Carrefour), Strada Mihail Sebastian 88B, Sector 5, 050784, București.

    Schimburile nu pot fi efectuate in magazin.

    Cumpărătorul nu va plăti transportul în cazul în care primește un produs cu defect de fabricație sau un produs greșit, iar returul va fi organizat de către magazinul nostru.

    Descarcă Formularul de retur