Termeni și condiții

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.pantofi-bizon.ro . Site-ul www.pantofi-bizon.ro  este operat de societatea Bizon Com Import Export SRL, cu sediul in Strada Lipscani, nr.41, Sector 3, București, inscrisă in Registrul Comerțului cu numărul J40/14607/1991. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului www.pantofi-bizon.ro iși rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală. Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare in scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incălcare a termenilor și condițiilor. Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care intăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului. Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și www.pantofi-bizon.ro sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la incheierea și executarea contractelor la distanță. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Administratorul www.pantofi-bizon.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, insă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiiile au caracter informativ iar nuanța produsului din fotografie putând să nu coincidă in totalitate cu culoarea reală a produsului. 

Frauda  In scopul accesării si utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitațile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl detineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. www.pantofi-bizon.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului. 

Drept aplicabil  Prin folosirea site-ului www.pantofi-bizon.ro , utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii si condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară intre utilizatori si administratorii www.pantofi-bizon.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat in instanță, în conformitate cu legile române in vigoare.

Atenție:

Neacceptarea de la curier, absența repetată de la adresa de livrare indicată/agreată sau neridicarea de la sediu a unui colet aferent unei comenzi ferme lansate de dvs. atrage după sine înscrierea unei mențiuni negative în contul dvs. și blocarea unor comenzi viitoare până la recuperarea costului de livrare si retur a coletului dvs. sau, după caz, inceperea demersurilor legale de recuperare a pagubelor create magazinului nostru. Toate comenzile lansate pe magazinul nostru sunt monitorizate și salvate în log-uri (inclusiv IP-ul folosit), fapt ce ne permite să furnizăm organelor competente toate dovezile necesare în cazul în care comanda livrată de noi nu este acceptată/permisă/ridicată de dvs. 

Disponibilitatea serviciului  Administratorul www.pantofi-bizon.ro  iși rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului www.pantofi-bizon.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală. Dacă aveți intrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul adresei de email.